РЕМОНТ НА ПОКРИВИ || БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ В СОФИЯ И СТРАНАТА || тел. 0897 840 227 || тел.0885 241 386
Трайчо Трайков
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ || БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ В СОФИЯ И СТРАНАТА || тел. 0897 840 227 || тел.0885 241 386
Трайчо Трайков

Строителна Фирма – „ТОДИС“ ЕООД

Строителна Фирма - "ТОДИС" ЕООД

Ние предоставяме висококачествени услуги в строителството. Ние сме на Ваше разположение. Лидери сме в бранша и печелим доверието на нашите клиенти с безупречното изпълнение на проектите, по които работим. Качеството на материалите, най-модерните технологии и прецизната изработка са компонентите, които правят дейността ни толкова успешна.  

Ние сме надежден партньор, защото се придържаме стриктно към най-високите стандарти за изпълнение и сигурност при строителството. Нашите клиенти могат да разчитат на нас от проектирането до последния детайл в изграждането.

Фирмата ни се гордее с отличния синхрон между отделните звена в процеса и спазването на договорените срокове. Нашето най-силно предимство е екипът. За нас работят най-подготвените професионалисти. Търговските ни представители, инженерите, проектантите и строителите ни са дългогодишни наши служители, чиито качества са доказани в работата им през годините.

Ние сме насреща, за да получите отлично качество от първата консултация, през проучвателния и проектантски процес до изграждането на Вашия проект.

Строителни Услуги

Изграждане и Ремонт на Покриви

Изграждаме покриви и предлагаме всички услуги, свързани с поддръжка и ремонт на покривите: пренареждане на керемиди, поставяне на битумни керемиди, изграждане на водосточни системи (улуци), хидроизолации, ремонт на тавани и др.

Изолация и Саниране

Предлагаме извършване на антикорозионна защита, лакиране, грундиране. Поставяме външна и вътрешна топлоизолация, услуги от алпинисти, саниране на сгради, хидроизолация и др.

 

Строителство на Сгради

Занимаваме се с дейности по проектиране и строителен надзор. Извършваме строително-ремонтни дейности, изграждаме преградни стени, усвояване на тераси. Правим пристройки и надстройки. Укрепваме и реставрираме сгради и фасади.

Боядисване и Декорация

Предлагаме боядисване на стаи, врати, прозорци и плоскости. Правим интериорна и екстериорна декорация, замазки и шпакловки. Лепим тапети. Лакираме и грундираме дървени навеси, беседки и други конструкции. Предлагаме тенекеджийски услуги.

Свържете се с нас ОЩЕ СЕГА !

Интересувате ли се от нашите услуги ?

Гаранции за Качество

Референции

Фирмата ни е работила с множество реномирани предприятия. Свидетелство за това са и референциите, които сме получили през годините.

виж повече

удостоверения

Отзиви от клиенти

 • Доволен съм. Всичко мина според предварителната уговорка. Имам снимки от покрива и договор със 15 години гаранция от Трайчо Трайков. Надявам се покрива да издържи по-дълго без ремонти.”

  Димитър Георгиев.
  от maistorplus.com
 • Здравейте,
  Наех фирмата за смяна на покрив и съм много доволна. В рамките на 5 дни минаха на оглед (обясниха ми какъв е проблемът, обсъдихме възможностите за реализация) и след по-малко от седмица ремонтът беше направен. Работят много бързо, организирано, съвестно и дават гаранция за работата си.

  Успех във всичко!

  Милен Николов.
  от maistorplus.com
 • Изключително сме доволни от коректността, точността и професионализма на Трайчо Трайков, който даде точна предварителан оценка и спази договорените срокове и цена. Висок професионализъм от главните майстори Пламен и Иво и целия екип. Възложението беше изпълнено в много кратък срок, работеше се бързо, качествено и чисто. Препоръчваме на всеки, на който предстои отговорен ремонт.

  Андреан .
  от maistorplus.com
 • “Избирахме Трайчо – офертата която изпрати беше най-точна и съобразена с изискванията. Започнаха ударно и енергично и така до края. Бях приятно изненадан от екипност професионализъм и синхрон. Винаги са наясно какво трябва да свършат от доставката и подготовката на материала до почистването след работа.
  Нито веднъж не се скараха – работеха с настроение.
  Приключиха преди срока.
  Много сме доволни – качеството професионализма и стила на работа на цялата бригада на Трайчо Трайков. Препоръчвам!”

  Владимир Лалев
  от maistorplus.com
 • “Трябваше да се направи покрив върху фургон и площадка пред него. Избрах да работя със Трайчо на случаен принцип и се оказа че съм попаднал на най–добрите в бранша.Свършиха си работата перфектно и преди уговорения срок.След завършената работа изчистиха навсякъде,все едно че не се е работило нищо.Пожелавам на всеки да попадне на такива майстори.Трайчо бих го потърсил отново за всякакви ремонтни работи.”

  Антон Андонов
  от maistorplus.com